Your search results

Despre Alma Grup

CALITATE SI VALOARE PRIN EXPERIENTA

De 10 ani, noi, cei de la Alma Grup, construim pentru dumneavoastră.Tot timpul am fost și, încă, suntem la lucru! Am construit intens și în cele mai apăsătoare perioade economice și o facem în continuare.

5 ANI GARANȚIE PENTRU ORICE LUCRARE

Sondajele de opinie realizate pe 500 din clienţii nostri, ne-au arătat că cea mai mare temere a  clienţilor,  când e vorba de cumpărarea unei locuinţe, este posibilitatea defectării instalaţiilor termice, electrice, sanitare și/sau alte vicii ascunse ale imobilelor. De aceea, pentru a sublinia dorinţa noastră de a livra apartamente cu un  înalt grad de calitate, am creat pentru dumneavoastră cel mai extins program de garanţii de pe piaţă: 5 ani garanţie la tot! (mai puţin centrala termică care vine cu garanţia ei de la producător – 2ani).

Misiunea noastră nu este sa construim apartamente, ci cămine în care să te simţi “acasă”. Considerăm că ceea ce oferim nu are voie să îmbrace doar banala formă a unui apartament. Experienţa ne-a învăţat că trebuie să creăm un mod de viaţă, trebuie să oferim o calitate ridicată a vieţii, trebuie să oferim un concept de a trăi bine, în siguranţă, în liniște, confort într-un cadru închis și bine organizat.

DAR MAȘINA MEA?

Ne-am concentrat și asupra relaţiei interdependente  om-locuinţă-mașină, masină-parcare-drumuri de acces. Am asfaltat toate drumurile din cadrul complexului rezidenţial și mai mult decât atât: am executat un număr mai mare de parcaje gratuite decât numărul de apartamente construite. Și musafirii trebuie să parcheze decent, elegant, curat! Pentru noi este de maximă importanţă ca la încheierea procesului verbal de recepţie al apartamentului să fie executata toată infrastructura aferentă blocului din care face parte apartamentul. NU predăm un anasamblu de apartamente fără a avea amenajate parcajele, drumurile, trotuarele si spatiile verzi. Doar asa putem oferi un concept de viaţă care să ne aducă lauda locatarilor nostri.

INTIMITATE / SFERA INTIMĂ

Am înțeles, încă de la început, că oamenii, chiar dacă locuiesc la bloc, doresc intimtate și spaţiu privat. Am inţeles nevoia de spaţii largi între blocuri și am construit pe o suprafață de teren foarte mică. Am fi putut să construim pe 40% din tere, însă nu am facut-o. Experienţa ne-a invăţat că dacă vrei să câștigi, trebuie să și pierzi. Am pierdut semnificativ în ceea ce priveste numărul de apartamente construite, însă am câștigat totul în ceea ce privește calitatea de a trăi în incinta complexului rezidenţial. Care e câștigul nostru?? Locatarii  multumiţi de viaţa pe care o au.

Scopul nostru nu este un client, ci este UN LOCATAR FERICIT. Noi nu vindem un obiect, dumneavoastră nu cumpăraţi doar un obiect, dumeavoastră căutaţi căldura și pacea unui cămin, iar noi ne străduim să întelegem toate nevoile dumneavoastră și să le împlinim. Alegeţi experienţa, dragi clienţi!

Dacă ne-am putea vinde experienţa, la preţul  care ne-a costat, am fi cu toţii milionari. Nu dorim să vindem cu orice preţ, ci dorim să ajutăm clienţii să cumpere într-un mod profesionist o locuinţă care să le ofere satisfacţia pe care aceștia o așteaptă. Astfel, dumneavoastră aveţi convingerea că noi ne vom sili mereu să vă satisfacem toate așteptările. Și este normal să o facem, deoarce este vorba de viitorul dumneavoastră.

MUCEGAIUL, ASASINUL SILENTIOS AL CONSTRUCȚIILOR NOI

Experienţa ne-a adus în vedere faptul că trebuie să respecţi cu stricteţe normele privitoare la durata de eliminare a apei dintr-o constructie. Deși așteptarea ne costă foarte mult, am decis să nu grăbim finalizarea blocurilor, deoarece acest lucru este în dezavantajul clientului. Am învăţat că este mai bine să pierdem clienţi din cauza termenului lung de execuţie decât să ai locatari nemultumiţi  din cauza mucegaiului și a umezelii din blocuri neuscate și verzi. Am învăţat că majoritatea clienţilor preferă să aștepte un an după un bloc bun, decât să se mute în 5 luni într-un bloc de calitate îndoielnică. Am înțeles că preţul este suma de bani pe care consumatorul o oferă în schimbul valorii pe care o oferim noi. Am înțeles că un locatar multumit aduce alți 10 clienți și am hotarat că cel mai important lucru pentru noi sunt recomandările dumneavoastră.

Dacă sunteți în căutarea unei locuinţe de calitate, cu garanţii pe toate componentele ei și căutaţi o viaţa decentă într-un cadru civilizat, curat și bine aerisit, atunci aţi nimerit bine. Dacă, însă, căutaţi să cumpăraţi cel mai ieftin apartament din oraș, va trebui să căutaţi în altă parte. Nu uitați: “Cine cumpără valoare, plătește mai mult și plânge o singură dată. Cel care cumpără ieftin, nu va înceta să plângă.”

Compare Listings