Your search results

Doar la noi aveti

Garanția returnării banilor în caz de nemulțumire!

Dacă aţi achitat avansul pentru un apartament aflat în curs de execuţie și, la recepţia acestuia, nu sunteţi mulţumiţi, vă înapoiem întreaga sumă de bani. Scopul nostru este acela de a avea cât mai mulți clienți multumiți de calitatea imobilelor în care locuiesc. Știm din experiență că aceștia, la randul lor, ne vor recomanda prietenilor, colegilor și altor persoane dornice de un nou început într-o casa nouă. Deja am ajuns la performanța ca 50% din apartamente să fie livrate celor cărora le-am fost recomandați. Dorim să vindem cât mai multe apartamente de cea mai buna calitate, în termenele stipulate în contracte, astfel încât dumneavoastra să fiți cât mai mulțumiți.

Garanția returnării banilor în cazul în care banca nu îți acordă creditul!

Dacă aţi achitat avansul pentru un apartament, aflat în curs de execuţie și, la finalul lucrărilor, banca vă respinge dosarul, vă vom înapoia toată sumă plătită cu titlu de avans.  În termen de doua zile de la comunicare, veţi avea banii în cont.

1,5 locuri de parcare pentru fiecare apartament dezvoltat!

La tot pasul, vuiește internetul de oameni care se plâng că nu au loc de parcare și că dezvoltatorii nu acordă acestui capitol atenţia cuvenită. Acest fenomen se întâmplă datorită faptului că restul dezvoltatorilor construiesc pe 50% -70% din suprafaţa terenului. Ridicand un număr exagerat de mare de apartamente, pe o suprafaţă foarte mică de teren, aceștia nu mai au loc de parcări sau spaţii verzi. Distanţele dintre blocuri sunt foarte mici, iar puţinele parcări care există sunt motiv de ceartă și polemică.

Vă invităm, cu drag, în cartierul nostru, să descoperiţi ce înseamnă spaţii largi între blocuri, număr mai mare de locuri de parcare decât numărul total de apartamente existente, spaţii verzi în jurul fiecărui bloc, alei pietonale și drumuri de acces de 12 m. Trebuie să vă bucuraţi de fiecare dată când veniți acasă.  Aceasta este preocuparea noastră continuă, de aceea îi surprindem mereu pe clienţii noștri, oferindu-le mai mult decât le promitem. Le promitem un loc de parcare, însă creăm mai multe.

Garantia calității confirmată de mii de sibieni care locuiesc deja la noi.

De multe ori, decizia de a alege între mai mulţi competitori pare destul de grea, deoarece fiecare încearcă, din toate puterile, să prezinte într-un mod fantastic/ fenomenal oferta proprie. În această situație, trebuie să vă informați foarte atent în legătură cu posibilitatea achiziționării unui apartament în care, poate, veți locui toată viața. Cele mai importante în luarea deciziei dumneavoastra sunt referinţele celor care deja au cumpărat și au constatat calitatea construcției.

Noi ne mândrim deja cu peste 1500 de sibieni care au decis să-și pună încrederea în noi și care nu au regretat acest lucru. Nu spunem că nu am avut probleme, dar toate problemele care au apărut au fost rezolvate la timp și pe cheltuiala noastră, chiar dacă cei cinci ani de garanţie expiraseră, în multe rânduri. Cu noi, aveţi certitudinea că și ulterior plăţii apartamentulu încă suntem la dispozitia dumneavoastra.

De fapt, studiile noastre au arătat că alocăm, în medie, mai mult timp clienţilor noștri după semnare, decât înainte. (cereri de feed- back, cereri de păreri, chestionare, urări aniversare, urări de sărbătoare,  întrebări anuale legate de gradul lor de satisfacţie, etc. ) Clienţii mulţumiţi de ceea ce au cumpărat,  stau mărturie pentru calitatea și valoarea pe care ne străduim, de fiecare dată, sa le-o oferim.

Garanția drumurilor asfaltate din prima zi!

Am asfaltat toate drumurile din cadrul complexului rezidenţial și, mai mult decât atât,  am executat un număr mai mare de parcaje decât numarul de apartamente construite. Și musafirii trebuie să parcheze decent, elegant, curat! Pentru noi este de maximă importanţă ca la încheierea procesului verbal de recepţie al apartamentului să fie executată toată infrastructura aferentă blocului din care face parte apartamentul. NU predăm un anasamblu de apartamente fără a avea amenajate parcajele, drumurile, trotuarele și spațiile verzi. Doar așa putem oferi un concept de viaţă care să ne aducă aprecierea locatarilor noștri.

Garanția construirii din fonduri proprii.

Construim din fonduri 100% proprii. Ritmul de execuţie al unui bloc nu este afectat în nici o măsură de gradul și ritmul de vânzare al acestuia. Să știţi că se întâmplă să vă placă un apartament pe schiţă, însă când e finalizat, să nu fie ceea ce vă doriţi. În acest caz, noi vă vom înapoia banii, întrucât scopul nostru nu este de a vinde în orice condiţii, ci este acela de a câștiga locatari fericiţi de căminul lor. Încheind un contract cu un dezvoltator imobiliar serios, cu putere financiară, care vă construiește imobilul din fonduri proprii, aveți siguranța că apartamentele din proiect vor fi finalizate. Un astfel de dezvoltator nu va face rabat nici de la calitatea materialelor și a manoperei, nu va face concesii nici în privința instalațiilor.

Astfel, veți avea certitudinea că, odată recepționat, apartamentul vă va oferi confortul dorit.

Compare Listings