Your search results

Garsoniere de vanzare Sibiu

Piaţa chiriilor din Sibiu a cunoascut în ultimii 3 ani un trend ascensional foarte pronunţat. Acest lucru se datorează dezvoltării economice foarte puternice a orașului Sibiu. (astăzi Sibiul se află în topul celor mai bogate orașe din ţară, având PIB-ul mai mare decât judete puternice precum: Brașov, Timișoara, Arad, Prahova)
Astfel căutările : Garsoniere de vanzare Sibiu sau Garsoniere Sibiu, Garsoniera Sibiu, sunt foarte accesate. (conform Google Analytics).

Bucurând-ne de avantajele oferite de explozia economică, demografica și imobilară a orașului Sibiu, am construit, doar în ultimii 4 ani, peste 200 garsoniere in Sibiu / garsoniere Sibiu.
Un studiu de caz, realizat de noi, SC ALMA GRUP SRL, în calitate de dezvoltatori imobiliare Sibiu, cu un număr de peste 800 de apartamente Sibiu (garsoniere Sibiu / garsoniere in Sibiu) vândute, a scos la iveală faptul că 50 % din garsonierele pe care le-am vândut, sunt astăzi inchiriate.

Chiria lunară pentru o garsoniera Sibiu este între 150 si 180 Euro. Chiria lunară pentru apartamente Sibiu este între 200 și 250 Euro, în funcţie de gradul de finsare , mobilare și echipare.
Cu precădere, chiriașii caută apartamente de vanzare Sibiu / garsoniere noi Sibiu, când vine vorba să – și aleagă o chirie.

Cartierul nostru este astăzi cea mai îndrăgită și căutată zonă de chirie din Sibiu, depășind chiar și zone precum Mihai Viteazul, care odinioară erau în topul preferinţelor in materie de garsoniere sibiu. Puteţi chiar să testaţi acest lucru astfel:Daţi un anunţ în presa locală sau pe OLX.ro, în care spuneţi că aveţi de inchiriat o garsoniera in Sibiu / garsoniera Sibiu. Veţi vedea că in primele 24 de ore veţi avea cel puţin 5 cereri.Același experiment îl puteţi face și cu Apartamente Sibiu de inchiriat / apartamente in Sibiu de inchiriat.

Vă oferim aceste informaţii, deoarece considerăm că sunt foarte importante. Achiziţionarea unei garsoniere in Sibiu (garsoniere de vanzare sibiu) este o idee foarte bună, o afacere foarte efientă, in care îti recuperezi toti banii în termen de 10 ani. Acest lucru înseamnă că aveţi un randament de 10% pe an.

Vă invităm cu drag să ne vizitaţi în Sibiu, str. Frunzei pentru a vă prezenta oferta completă de garsoniere de vanzare Sibiu. La noi veţi găsi garsoniere Sibiu / garsoniere de vanzare Sibiu cu preţuri începând de la 21.300 Euro.

Compare Listings